Des de l'època en què Garriga era un poble agrícola i les famílies criaven bestiar a casa per proveir-se de carn per a tot l'any, els embotits, llonganisses i ventresca d'ossets eren una de les principals preparacions que es feien durant la matança del porc i que permetia omplir el rebost durant tot l'any.
Restaurants, hostals i fondes els van popularitzar, sent actualment un producte de gran tradició i qualitat.
S'hi poden trobar embotits blancs, negres, peres, bolets, rostits... També embotits crus a punt per cuinar.
Les cansaladeries de la Garriga estan adherides sota la Marca Col·lectiva, que garanteix una botifarra de gran qualitat, produïda de forma artesana i tradicional, amb productes naturals i sense additius que permet oferir un producte de gran qualitat, amb el sabor tradicional que la caracteritza.
Image
Samalús, 2, la Garriga Tel. 937 32 10 27 HORARIS:
|
Image
Plaça Oliveres, 11, la Garriga Tel. 938 71 45 91 HORARIS:
|
Image
Sant Francesc, 40, la Garriga Tel. 938 71 51 96 HORARIS:
|
Image
Banys, 162 la Garriga Tel. 937 32 15 94 carnisserialamoreneta@gmail.com HORARIS:
|
Image
Calàbria, 82 la Garriga Tel. 938 716 954 | 636 514 238 laperlaselecta@hotmail.com https://www.laperlaselecta.cat/ HORARIS:
|
Image
Banys, 17, la Garriga Tel. 938 71 47 29 carmenralla@hotmail.com HORARIS:
|
Image
Calàbria, 74, la Garriga Tel. 938 71 46 33 wokmarti@gmail.com https://www.valldeoriola.es/ HORARIS:
|