Hoaris Tren

El Projecte de duplicació de la Via de la Línia R3 de Rodalies  entre Parets i la Garriga afectarà tres trams de la línia (Parets-Granollers, les Franqueses-la Garriga i Balenyà-Tona-Seva-Vic). Els tres trams desdoblats permetran millorar la fiabilitat i augmentar lleugerament la capacitat i, alhora, s’incrementarà la freqüència de combois, que passaran dels actuals 30 minuts als 15 minuts.

Durant els mesos d'octubre a mitjans de gener, s'ofereix un servei d'autobusos alternatius: un servei alternatiu directe a Barcelona i un servei substitutori que pararà a totes les poblacions afectades pel tall de l'R3.

 

 

Servei la Garriga - Barcelona

Segons informa ADIF, el servei alternatiu d'autobús que anirà directe fins a Barcelona funcionarà de 6 a 9 hores del matí, de dilluns a divendres. Sortirà de la Garriga (des de la parada de la Sínia) cada30 minuts, a les hores en punt i a dos quarts.

Hi haurà entre 2 i 4 quatre autobusos cada mitja hora, segons explica ADIF, per tal de donar el servei adequat al nombre de viatgers i viatgeres previstes, comptant l'ocupació habitual dels trens.

  •  Horaris: 6 h, 6.30 h, 7 h, 7.30 h, 8 h, 8.30 h i 9 h
  •  Punt de sortida: La Sínia
     

Servei Barcelona - la Garriga

Pel que fa al servei d'autobús directe des de Barcelona, funcionarà de 16 a 21 hores de la tarda, de dilluns a divendres, i sortirà de la Sagrera - Meridiana també cada 30 minuts a les hores en punt i a dos quarts.

  •  Horaris: 16 h, 16.30 h, 17 h, 17.30 h, 18 h, 18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h, 20.30 h i 21 h
  • Punt de sortida: La Sagrera - Meridiana

 

Servei la Garriga - Vic

Les persones que vulguin desplaçar-se cap a Vic, podran agafar el servei substitutori de bus que anirà de Mollet fins a Centelles, amb parada a totes les poblacions. A la Garriga, aquest bus també s'agafa a la Sínia. Un cop al Figaró, podran agafar el tren cap a Vic.

Segons ADIF, el dimensionat d’aquests busos també s'ha fet en funció de l’ocupació dels trens.

  •  Horaris: Cada 30 minuts
  •  Punt de sortida: La Sínia
     

Servei Vic - la Garriga

Per arribar a la Garriga des de Vic, es podrà agafar el servei substitutori de bus al Figaró per acabar d'arribar fins a la Garriga.

La companyia també ha informat que, mentre duri el tall, tots els trens faran parada a totes les estacions de la línia.

 

Personal informant

Per qualsevol dubte, ADIF ha comunicat que hi haurà persones informadores a la parada de la Sínia mentre dur el tall, entre les 6 hores del matí i les 00 hores de la nit. Les dues primeres setmanes també hi haurà personal informant a l’estació.

A més, es pot trucar al telèfon 900 41 00 41 o consultar http://rodaliesdecatalunya.cat, http://renfe.com, o les aplicacions mòbils de Rodalies.

Consulta tot el seguiment de les obres aquí