La Garriga, escenari modernista

"Els bons aires del Montseny i les aigües termals que van atreure la burgesia del s XIX, ens permeten gaudir de l'art i l'arquitectura de les torres modernistes i noucentistes de l'estiueig" 

Agenda

XERRADA: La deportació als camps nazis
-

En motiu de la commemoració del bombardeig tindrà lloc una xerrada  sobre aquelles persones que van ser deportades a camps de concentració nazis.

ITINERARI GUIAT: "Respostes i memòries del bombardeig"

Vine a una passejada guiada per respondre les preguntes clau del bombardeig de la Garriga, per què, on...? Junts i juntes coneixerem les conseqüències que va tenir a través d'històries concretes i reals, gràcies a la memòria oral de persones o familiars dels qui el van patir.

VISITA TEATRALITZADA: La Garriga en guerra

Un garriguenc i una garriguenca de 1939 acompanyaran el públic dins del refugi. Fa escassos segons que ha sonat el toc d'alarma que anuncia l'inici imminent d'un bombardeig.

Notícies

Coneix les històries i la vida natural del Montseny
dl., 10/01/2022 - 09:25

La publicació de les Monografies del Montseny arriba al número 36 i ens aporta informació sobre el valor natural del parc com a reserva de la Biosfera, també de les històries de les persones que hi viuen, fent d’aquest parc natural un espai de gran valor a conservar.

Concurs de receptes de cuina del Montseny
dt., 19/10/2021 - 09:10

El V Concurs de Receptes de la Biosfera està organitzat pel parc del Montseny i s’adreça a totes les persones que resideixin dins del territori de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ:

Comencen les inscripcions al curs d'Interpretació del Patrimoni (IP) d'aquest any
dc., 13/10/2021 - 19:50
Nova edició presencial del curs especialitzat en Interpretació del Patrimoni

Destacats