Corpus 2024
Data:
Punt de sortida:
Plaça de l'Església
 • A les 11 h, Recollida de clavells a Can Luna. Recollida de flors per a les entitats, centres educatius, carrers i associacions que participen en la confecció de les catifes de Corpus.

 

 •  A les 16 h, Enramada a la plaça de l’Església. Tradicional enramada que cobreix les parets dels carrers del Barri de Sant Roc - El Centre amb canya autòctona.

 

 •  A les 17.30 h, Preparació dels clavells als espais assignats per les entitats catifaires.  L’any 2015 les catifes de flors de la festa del Corpus de la Garriga varen ser declarades Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, com a mostra d’art floral efímer. Les associacions de veïns, escoles, entitats i empreses que fan les catifes de diumenge obren les portes perquè les persones que ho desitgin puguin col·laborar obrint i preparant els clavells per a la creació de les catifes de l’endemà. 
 • A continuació indiquem els diferents espais on trobareu algunes de les entitats catifaires: Carretera Nova 28, Can Luna (geganters de la Garriga), plaça de l’Església (la Once), c. Banys 50 (Banys III), c. Manel Raspall 2 (ISCAT); c. Banys 18 (Banys II), c. Pere Ballús 5 (Escola Puigraciós), c. Cardedeu 30 (Cardedeu), ptge. Sant Ramon (Sant Ramon), ptge. Gubern (Calàbria). 

 

 • A les 18 h, Diada Castellera de Corpus a la plaça del Silenci a càrrec dels Xics de Granollers, Castellers Sagrada Família i Castellers de Terrassa.  Vine als castells a fer pinya, viure'ls és millor que veure'ls! 

 

 • A les 18:30 h, Concert-espectacle “Venim de Clavé” a càrrec del Cor de Cambra de Granollers  al Teatre de la Garriga, el Patronat. Preu de les entrades 10 €  venda d'entrades a https://teatrelagarriga.cat/
 • En motiu del bicentenari de Clavé, enguany es celebrarà amb un concert-espectacle que oferirà una selecció d’obres corals de diversos autors, partint del mateix Clavé i continuant amb referents com Nicolau, Morera i Millet, i acabant amb imprescindibles com Taltabull, Oltra i Saderra. El Cor de Cambra de Granollers oferirà petites joies que ens permetran fer un viatge en el temps i copsar la grandesa d’aquest patrimoni, i comptarem amb intervencions narrades per Xavier Chavarria, que ens guiaran al llarg del concert. Amb la col·laboració de la Societat Coral l'Aliança, Cor de Clavé del nostre poble, fundada l’any 1911.

 

 • A les 20 h, Seguici infantil garriguenc a la plaça del Silenci. Les colles i seccions infantils dels diferents balls i entremesos són les protagonistes! Vine a veure la passada de la Vigília de Corpus de la mà de la colla infantil i jove de diables, dels gegantons i del ball de cintes infantil. Des de la plaça de l’Església, pel c. del Centre, c. Calàbria, c. Sant Ramon, c. Can Xic Corder, passeig dels Til·lers, plaça de les Oliveres i plaça del Silenci.

 

 • A les 21 h, Sopar popular de Corpus a la pista poliesportiva núm. 1 (c. Pere Ballús, s/n). La Federació de balls populars l'Enramada ofereix servei de bar i sopar popular. Preu del sopar: 15 €.  Venda anticipada de tiquets fins exhaurir existències, al Bar la Plaça (c. del Centre 35), al Rebost del Pou Calent (c. dels Banys, 31) i a Can Perris (plaça de les Oliveres 11).

 

 •  A les 23 h Concert de Corpus amb en “Capinàs”, el grup que porten la festa allà on van gràcies al seu so mestís i enèrgic, caracteritzat per la fusió de la rumba amb estils com la timba, la cúmbia, el flamenc o el funk. Després d’un disc i dos singles, tornen amb un so més actual però sense perdre l’essència mestissa que els caracteritza i amb el mateix esperit de fer-la grossa allà on van.

 

 • Seguidament, DJ Grau a la pista poliesportiva núm. 1 (c. Pere Ballús, s/n).