encuentro de gigantes, exposición Corpus

El cap de setmana anterior a Corpus, la Garriga celebrarà diversos actes previs, com la Trobada Gegantera o la inauguració de l'exposició "Corpus 2023".

 

El primer tindrà lloc el divendres 2 de juny, a les 20 hores, a la Fundació Maurí. Es tracta de la conferència “El Corpus Christi, element clau per la identitat festiva catalana” a càrrec de Nil Rider, arxiver i tècnic de patrimoni immaterial de la Catedral de Barcelona.

Ja dissabte 3, a la tarda, s’inaugurarà l’exposició Corpus 2023, on es mostraran els cartells del 37è concurs de cartells i els treballs de creació de les catifes de les escoles. L’horari de l’exposició serà de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores i els dissabtes i diumenges de 10 a 13.30 i de 16.30 a 20 hores.

Aquesta mateixa tarda, se celebrarà la Trobada Gegantera, que arriba a la 32a edició i que aplegarà els gegants, gegantes i gegantons de diverses colles vingudes d’arreu de Catalunya. La plantada serà a les 17.30 hores, seguirà la cercavila, des de la Plaça Can Dachs, passant pel carrer del Centre, Calàbria, Sant Ramon, Cardedeu, Nostra Sra. de la Salut, el Passeig, Mina i Banys, per acabar a la plaça de l’Església, on es faran els balls de lluïment. Ens acompanyaran les colles d’Aiguafreda, Cabrils, les Borges del Camp, Barri del Poble Nou de Manresa, Piera, Olesa de Montserrat, Sant Hilari Sacalm, Castellterçol i Gualba.

I diumenge a les 12 hores, a la Cafeteria Mila, s'inaugurarà l'exposició "La canalla", una mostra dels dibuixos de Pere Iglesias que expressen el sentiment de la canalla en la creació de catifes a la festa del Corpus. La podreu veure fins al 30 de juny.
 

Consulta

Etiquetes