CURSA ULTRA MONTSENY: La Garriga - Montseny - Viladrau

Imatge de corredor a la carena
Data:
-

La novena edició de l’Ultra Montseny se celebrarà el dissabte 1 d’abril plenament consolidada dins el calendari de curses de llarga distància del nostre país. L’emplaçament d’aquesta edició es trasllada per primer cop a la població de La Garriga (Vallès Oriental), singularitat que l’organització manté anualment amb la finalitat de donar a conèixer les localitats que envolten el Parc Natural del Montseny.

L’Ultra Montseny permet l’oportunitat de conèixer el ric patrimoni natural del Parc Natural del Montseny. El recorregut transita per camins i corriols a través de boscos de gran bellesa, on destaca l’alzina, el roure, el faig i l’avetosa en les seves parts més altes.

L’organització tornarà a oferir fins a tres modalitats de cursa per gaudir de l’entorn privilegiat d’aquest massís prelitoral:

La ultratrail serà la modalitat principal de l’esdeveniment, amb els seus imponents 80km i un desnivell positiu de 4.868m. Com és habitual, tornarà a visitar els llocs més emblemàtics del Parc Natural: cims com el Sui (1.319m) i el Turó del Samont (1.273m), pujades de vertigen que us faran suar de valent com la Sitja del Llop, baixades d’escàndol com la del torrent de Coll Pregon i visitarà alguns dels pobles més representatius del Parc Natural com el Montseny o Viladrau.


Des de les 6 a les 15h

  • 6 h: La Garriga - La Garriga (80 k)
  • 10 h: Montseny - La Garriga (55 k)
  • 11 h: Viladrau - La Garriga (32 k)

Tria la teva distància 80,55 o 32k i surt des del poble del Montseny, Viladrau o donant tota la volta al parc des de la Garriga.

Inscripcions a https://www.ultramontseny.com/