Fotografia en b/n de Tony Malaby Trio
Data:
Punt de sortida:
Teatre de la Garriga, El Patronat. El Passeig, 42

A les 19 h al Teatre de la Garriga, el Patronat

Exploren una música feta de flux, polsos, textures, angles, memòria, rotacions, distàncies, intencions, proliferacions, territoris, velocitats, canvis d’escala, intervals.

El seu gust pel joc els empeny a redefinir la música en cada moment.

Les composicions de Samuel Ber són semblants a la sinècdoque: els territoris imaginaris que ells ofereixen al trio són en realitat només fragments d’una visió més àmplia i profunda que el trio, a través de la improvisació, crea, revela i juga en temps real.

  Preu : 

  • 9 €
  • 1 € descompte aplicant-l’ho a la compra per web

   

  LA CRÍTICA DIU:

  • “El primer concert d’aquest trio, una primera trobada per als 3 improvisadors, planificada com una sola vegada a l’antic club de jazz de Brussel·les Bravo el novembre de 2015, finalment va revelar la seva naturalesa de sinècdoque: el punt de partida d’una col·laboració creativa a llarg termini, el primer disc de la qual “Maps & Synecdoches” presenta la música del que sens dubte és un trio líder”. – De Standaard
  • “Ber és un bateria increïblement present, en el millor sentit de la paraula, i té una inclinació pels ritmes angulars. Però sovint forma un tàndem inseparable amb Dumoulin per mostrar la seva preferència per la música calenta. En aquest entorn, Malaby bufa notes fràgils i intenses, sense renunciar a moments més gruixuts i sense polir.” – Draai om je oren

  Fitxa tècnica:

  • Samuel Ber – Bateria Samuel Ber (KARTET, Pentadox, Benoît Delbecq & The Multiplexers, Michael Attias, Bo Van Der Werf Mantra Magnets)
  • Tony Malaby [US] – Saxo tenor (Charlie Haden’s Liberation Orchestra, Electric Bebop Band de Paul Motian, Mark Helias’s Open Loose, Fred Hersch, Tim Berne, Kris Davis)

  • Jozef Dumoulin – Teclat  (Lidlboj, Octurn, The Red Hill Orchestra amb Dan Weiss i Ellery Eskelin, Plug & Pray with Benoît Delbecq)

   

  Organitza Amics del Jazz de la Garriga

  @amicsdeljazz