Las Migas presenten "Llibres"

Fotografia de les 4 components de Las Migas
Data:
Punt de sortida:
Teatre de la Garriga, el Patronat

Després d’un intens World Tour per tota Europa, Estats Units y Llatinoamèrica, Las Migas tornen amb més força que mai per a presentar el seu nou treball discogràfic “LIBRES”.

És el seu treball més lluminós, alegre i arriscat, produït per Marta Robles que s’estrena en aquesta nova faceta on mostra el costat més esquinçador de l’amor i de la vida, un homenatge a la força de la dona, a la naturalesa, a la llibertat. Temes amb picades d’ullet a nous estils com el country, el pop americà i la música urbana, sempre partint del flamenc i la música espanyola que les caracteritza i els dona un segell únic.
Amb el ball de Carolina la “Chispa”, les seves veus renovades, molta frescura i nous sons, Las Migas estan de festa.


Preu: 12 €

 

Poques formacions trobem en el mercat musical que atresorin virtuts tan notables com les que llueixen Las Migas.

Aquestes quatre dones porten més de divuit anys conquistant escenaris nacionals i internacionals, deixant clar per què s’han convertit en tot un referent del flamenc més femení, valent i alegre.
Amb una nominació als Latin Grammy i un Premi de la Música Independent (MIN) al Millor Àlbum Flamenc pel seu últim disc “Quatre”, Las Migas són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.