Prometeu - Projecte Olympus Kids

Artista interactuant davant la càmera
Data:
Punt de sortida:
Teatre de la Garriga, el Patronat

Diu el mite que Prometeu és castigat per Zeus per haver donat el foc als humans, alliberant-los així de la seva animalitat. Una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver desobeït el cap de l’Olimp. Encara que podríem dir que una àliga devorarà eternament el fetge de Prometeu per haver donat a la humanitat una segona oportunitat amb un acte solidari.


És Prometeu un sabotador que mereix el seu càstig o algú que es posa en perill en primera persona per rebel·lar-se contra els poders despòtics perseguint un bé col·lectiu? Com es relaciona el mite original amb la reinterpretació feta per Mary Shelley a través del seu doctor Frankenstein? Les normes s’han de respectar sempre? I si una norma és injusta? Qui decideix què és injust i què no? Cal castigar algú que incompleixi una norma? Què passa si incomplim una norma amb un propòsit just? I si no sabéssim que existia aquesta norma? Qui són els Prometeus del nostre temps? És fascinant veure la ment dels nens brillant pregunta rere pregunta.

Espectacle per a infants de 7 a 11 anys sense acompanyants.

Agrupación Señor Serrano explica històries amb una persona que manipula maquetes i figures diverses i que forma escenes que són  retransmeses mitjançant càmeres de vídeo en directe. L'obra està concebuda perquè els infants se sentin espectadors autònoms i, per tant, no hi ha adults a la sala més enllà del grup de performers o del personal del teatre; introdueixen els infants en els mites grecs amb un llenguatge i uns referents propers a la seva vida. En lloc de donar respostes concloents, proposa al jove públic un diàleg constructiu sobre alguns temes molt actuals amb la voluntat clara de desenvolupar l'esperit crític.

Per a més informació i compra d'entrades cliqueu aquí

Premi a l’espectacle més innovador, FETEN, Xixó
Drac d’Or a l’espectacle més innovador, Fira de Teatre de Lleida
Drac d’Or Julieta Agustí al millor espectacle, Fira de Teatre de Lleida