X JORNADES MODERNISTES de la Garriga

cartell

Del 8 al 10 d'octubre, es celebren les X Jornades Modernistes a la Garriga.

Aquest any, gràcies a uns millors indicadors de les dades epidemiològiques, tornem a fer unes jornades modernistes amb més visibilitat al carrer i més activitats. Enguany, hi trobareu novetats, com per exemple, la participació d'ens privats que ofereixen activitats, o noves ubicacions on es realitzen.

El carrer Banys i el centre, es tornaran a emplenar de parades que mostraran la complexitat i la forma de treball artesanal d'algunes de les tècniques modernistes més emprades en l'arquitectura, com la forja o el vitrall, entre d'altres. Podràs fer tallers per engalanar-te amb els abaloris que portaven els burgesos, fer circuits termals, gaudir de la música, les degustacions, les xerrades sobre temes de l'època, o endinsar-te a través d'escenes teatralitzades al món d'inicis del segle XX, fins i tot, es recuperarà la festa del Bosc, un gran esdeveniment per a la colònia modernista.

Per participar hi ha dos formes de fer-ho segons l'acte que s'esculli. Per una banda, hi ha els que necessiten reserva prèvia, per tant, us heu d'apuntar amb anterioritat per garantir una plaça a l'adreça o telèfon indicats en l'esdeveniment. Per altra banda, hi ha les que es farà un registre in situ, és a dir, que no necessita que us apunteu, haureu d'estar al lloc d'inici de l'activitat 30 minuts abans de que comenci i allà mateix es farà el registre apuntant el vostre nom per complir amb les mesures de seguretat sanitàries donades pel Departament de Salut per contenir la propagació de la COVID - 19.

Unes grans jornades, que mica en mica tornen a recuperar el seu gran esplendor. Consulta la programació a la nostra agenda o descarregat el programa en aquest enllaç.

Programació X Jornades Modernistes

Us hi esperem! 

 

MÉS INFORMACIÓ

www.visitalagarriga.cat | info@visitalagarriga.cat | 610 477 823