Visites guiades

Visites guidées

DESCOBREIX LA GARRIGA AMB LES NOSTRES VISITES GUIADES

Des del Centre de Visitants us proposem una sèrie de visites guiades per conèixer el nostre patrimoni, la seva història, i la seva gent.

Des de la Garriga més medieval fins la seva transformació modernista, que convertí el poble rural en una veritable ciutat-jardí residencial. Naixia el fenomen de l’estiueig a la Garriga, lligat estretament a la burgesia barcelonesa de principis del segle XX. La Guerra Civil Espanyola (1936-1939) va causar morts, crisis i penúries, viscudes molt intensament al municipi. Testimoni d’aquesta època en són espais com el Refugi antiaeri de l’estació o l’aeròdrom militar de Rosanes.

A la Garriga hi ha molt més per descobrir, i ens agradaria que ens acompanyéssiu...

Us proposem visites guiades el primer i segon dissabtes de mes, i altres activitats programades que podeu consultar, totes, a la nostra agenda d’activitats.

I recordeu, també, que fem visites guiades per a centres escolars i grups concertats (trobades familiars, d’amics, celebracions, entitats i associacions) fetes a la mida i necessitats de tots vosaltres.

El Servei Educatiu recull tota la informació bàsica perquè les escoles puguin decidir el tipus d’activitat que els agradarà més, no dubteu en consultar-nos.

SOCIÉTÉ