Agenda

La festa del comerç, serveis i restauració de proximitat comença partir de les 18.30 hores, en què començaran les activitats infantils.

Durant la jornada, hi haurà actuacions de les escoles de ball de la Garriga, l'animació de carrer dels Xaranga Damm-er i moltes sorpreses.

En la 37a edició de la Nit dels Aparadors, sota el lema "Engarriga't!", el dia abans es donarà el tret de sortida al concurs d'aparadors.


Organitza: l'ASIC, l'Associació de Serveis i Comerciants de la Garriga ...

A les 20h

La festivitat de Corpus és una festa amb més de dos-cents anys d’història a la Garriga. Des de l'any passat hi desfilen els elements més representatius de la imatgeria festiva representada pel seguici. 

A les 22 h, concert gratuït

Sta (Aka Standrius) neix a Barcelona el 2004, han tocat a festivals com el Sónar Barcelona i el Primavera Sound. Aquest any visiten la Garriga a quintet i amb la seva barreja de ritmes, jamaicans, electrònica, punk i experimentació.

A les 23:30 h, concert gratuït

Dos plats i discos, a la Garreggae no li cal res més, que això per fer ballar i traçar les seves sessions carregades d’aire jamaicà i de sons d’arreu del món.


Oganitza. Amics del jazz de la Garriga

@amicsdeljazz

A les 12h

A la Biblioteca Núria Albó

A càrrec de Gerard Agustín, mestre de primària i contacontes, acompanyat a la guitarra per Xavier Vilaró. Amb la participació d'alumnes de Cicle mitjà de Primària de l'Escola Sant Lluís Gonçaga.

A partir de 5 anys.

Organitza: Biblioteca Núria Albó

A les 12:30 h, concert gratuït

Camil Arcarazo Trio està format per Martin Leiton al contrabaix i Enric Fuster a la bateria. Junts exploren les possibilitats d’expressió a través d’un repertori de temes originals i estàndards. Posant en primer pla la comunicació i el joc.
Camil Arcarazo: guitarra, Martín Leiton: baix, Enric Fuster: bateria.

Gratuït.

 

  Oganitza:Amics del jazz de la Garriga @amicsdeljazz

  • 17.30 h. Plantada de Gegants a la Plaça de Can Dachs.

 

  • 18 h. Cercavila de gegants. Recorregut: des de la Plaça Can Dachs, carrer del Centre, Calàbria, St. Ramon, Cardedeu, Nostra Sra. de la Salut, Passeig, la Mina, Banys, Plaça de l’Església.

 

A les 19:30 h, concert gratuït

‘Corpos’ és el primer àlbum d’aquest trio gravat l’abril del 2022 a l’estudi Rosazul de Barcelona i publicat l’abril del 2023 en el segell portuguès Phonogram Unit. Explora la construcció col·lectiva a través de la formació de trio, visitant difernts zones sonores, possibilitats compositives i llenguatges improvisatoris. Música enèrgica, però també complentativa, aleatòria, soroll i silenci conviuen amb esbossos melòdics. 
Clara Lai: piano, Àlex Reviriego: contrabai, Oriol Roca: bateria

Gratuït.

A les 21h

Igual que l’any passat, el col·lectiu “Els Millors festivals” vol entrellaçar amb una proposta musical les viles i ciutat que en formen part. A l’edició de 2022, la saxofonista Cristina Miguel es va convertir en l’artista itinerant, presentant una proposta diferent a cada festival.
Enguany el col·lectiu aposta per ser el productor d’una reunió heterogènia de músics de nom “El Millor Sextet”.

-

A les 9 h

Passejada guiada al parc natural del Montseny des del Figaró. Passejarem per corriols i camins ben florits i gaudirem de la descoberta d’una munió d’herbes medicinals i culinàries.

Durant la passejada posarem a prova els sentits, descobrirem com diferenciar plantes útils i tastarem més d’un fruit mengívol. Una sortida per fer salut!