El V Concurs de Receptes de la Biosfera està organitzat pel parc del Montseny i s’adreça a totes les persones que resideixin dins del territori de la Reserva de la Biosfera del Montseny.
CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ:
- Les receptes presentades al Concurs han de tenir com a ingredient principal o com a ingredients majoritaris aliments que es produeixin i elaborin al Montseny.
- Cada participant pot presentar tantes receptes com desitgi de les categories primer plat, segon plat, postres i beguda.
- Per participar-hi, cal enviar un vídeo d’una durada màxima de 5 minuts en què es mostrin els ingredients, l’elaboració de la recepta, la persona que cuina i el plat acabat.
- Els vídeos s’han d’enregistrar horitzontalment en alta definició (almenys 1920 x 1080 px de resolució) i presentar-se en format .mp4 o .mov.
- S’han d’enviar a través d'aquest formulari, i cal aportar, a més a més, la informació següent: les dades personals de les persones participants; la recepta completa (ingredients i elaboració); i tres fotografies del plat acabat en format JPEG original o amb una resolució mínima de 1600 x 1200 píxels a 300 dpi per poder imprimir, lliures de marques d’aigua o signatures.
- El termini per presentar les receptes finalitza el dimarts 30 de novembre.
PREMIS:
- S’estableixen dues modalitats de premis: a les millors receptes i als millors vídeos, i es premiaran tant les dues millors receptes com els dos millors vídeos de cada categoria (primer plat, segon plat, postres i beguda).
- Els primers premis consistiran en un àpat per a dues persones en qualsevol dels restaurants acreditats amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Montseny i els segons premis consistiran en un lot de productes del Montseny.
Podeu consultar aquí les bases de participació.
Més informació:
- p.montseny.rbiosfera@diba.cat
- 93 847 51 02
Compartir: