La mecánica del alma, Eh man hé de Zero en conducta

Imatge en grup amb titella
Data:
Punt de sortida:
Teatre de la Garriga, el Patronat

TEATRE

En Nolan és una titella, per tant la seva vida no té sentit sense els seus titellaires, però és quan aquests el fan viure que es planteja: On es troba la meva voluntat?, són reals les meves emocions?. com podria respirar per mi mateix?


La mecánica del alma, Eh man hé és un espectacle de teatre físic, dansa, mim i animació de titelles que mostra la complexitat d’allò petit; que la respiració no és tan sols prendre aire i que l’ànima de les titelles no es tan diferent a la de les persones.

Dansa, manipulació i mim per a adults a partir de 10 anys.

LA COMPANYIA

Zero en Conducta, Teatre del Moviment és un projecte basat en Barcelona i creat el 2011 per José Antonio Puchades (Putxa) amb la intenció d’explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment. La seva investigació està centrada en la unió del mim corporal, la dansa, les titelles i el teatre físic.
Després de l’estrena de Nymio el 2012, teatre digital guanyador de tres premis d’interpretació i la incorporació de Julieta Gascón, compartint amb Putxa la direcció, la dramatúrgia i la interpretació, la compania va estrenar, el 2014, Allegro ma non troppo amb cinc premis internacionals.

Amb aquest espectacle consoliden la seva identitat artística, creen un llenguatge propi i consoliden el seu projecte dins i fora del país.

La mecánica del alma, Eh man hé és la primera producció pròpia de gran format de la companyia i es va estrenar el 2019 a la inauguració de la 30a Fira de Titelles de Lleida i reconegut amb tres premis als qualss es suma, quatre mesos després, el premi a millor espectacle a la prestigiosa Bienal d’Ostrava (República Txeca). A més, aquell dia es van presentar Elena Lalucat, Pino Steiner i Amok Cor, tres nous intèrprets de la companyia.El juliol de 2023 s’estrenarà el seu espectacle més ambiciós amb sis intèrprets en escena, La Phazz ens parlarà de les pors que ens persegueixen.