Cartell de les jornades

Un any més, la Garriga torna a posar-se les seves millor gales de principis del segle XX per endinsar-se en les Jornades Modernistes, que enguany tindran lloc del 7 al 9 d'octubre.

Les Jornades Modernistes arriben a la seva 11a edició amb una programació variada que inclou visites guiades, música, tallers, xerrades i activitats. 

La inauguració tindrà lloc divendres 7 d'octubre al vespre a la plaça Santa Isabel. També allà, hi haurà una xerrada que ens permetrà conèixer quin era el paisatge humà i físic de la Garriga a meitat del segle XX. 

Dissabte dia 8/10 concentrarà la majoria de les activitats de les jornades, amb les visites guiades del Centre de Visitants, espectacles, microescenes modernistes, tallers, xerrades i activitats culturals, musicals i de dinamització al voltant de l’estiueig. 

Un cop més, diumenge 9/10, tindran lloc les Festes del bosc a Can Ramos. Tampoc faltaran la música swing i la tradicional desfilada modernista a la Plaça de l'Església. I al jardí de la Casa Emili Sala, es representarà Els sots feréstecs a càrrec de la companyia Frec a Frec.

 

 

Fira Modernista, balnearis i gastronomia

Un cop més, repeteixen l’exitosa Fira Modernista, amb ambientació d'època, paradetes i animació, i les activitats gastronòmiques i les propostes en els balnearis de la Garriga.

Les Jornades Modernistes de la Garriga tenen per objectiu apropar el moviment modernista a la ciutadania, a través de diferents actes lúdics i culturals, i mostrar com aquest ha acompanyat el desenvolupament econòmic i cultural del municipi dels darrers anys. Tot plegat, amb la participació activa de l’Associació Modernista de la Garriga.

 

DESTAQUEM, ITINERARIS GUIATS DE:

   Dissabte 8/10

   Diumenge 9/10

També podreu informar-vos a les xarxes socials @lagarrigacdv i @ajlagarriga.