L’Ajuntament engega una campanya per incentivar el comerç de proximitat.

I és que des del mateix dia 2 i fins al dia 10 de desembre, tothom que compri o consumeixi a la Garriga (comerços, restauració, Centre de Visitants...) per un valor a partir de 10 €, entrarà en el sorteig de cinc experiències per a dues persones que podran gaudir d'un dia a la Garriga.

ACTIVITATS INFANTILS - FESTA DE CAP D'ANY - CARRERA DE SANT SILVESTRE

La Garriga recupera la festa de Cap d’Any al pavelló de Can Noguera. Les entrades surten a la venda el proper dilluns 4 de desembre.

Es podran comprar de forma anticipada a través del portal Entrapolis.com. Tindran un preu de 10 €, si es compra anticipada, i de 12 € si es compra en mateix dia 31 de desembre.

El dissabte 2 de desembre, comença oficialment el Nadal a la Garriga, amb la Festa de la Llum. Enguany, a més, el municipi comptarà amb festa de Cap d’Any, a Can Noguera.

Aquest any, el Nadal surt al carrer per arribar a tots els racons de la Garriga! I és que es preparen unes festes que aposten per l’animació als barris, buscant la complicitat del teixit cultural i associatiu garriguenc.

El primer llibre inclou nou articles de diferents autors i temàtiques i dues-centes fotografies i es presentarà dissabte 2 de desembre, a les 19 hores a Can Luna.

L'associació La Garriga Secreta presenta una nova publicació (de 160 pàgines i més de dues-centes fotografies): el primer volum de Quaderns d'estudis garriguencs.

En 13 punts del municipi, s'han instal·lat panots amb codis QR que us oferiran una imatge de 360º en realitat virtual de la Garriga del 1716.

La iniciativa s'emmarca en el projecte "La Garriga 1716", una iniciativa de l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament, implementada després de realitzar una profunda investigació històrica per conèixer com era la Garriga del moment.