Notícies

Durant les jornades modernistes, si desitgeu tastar menús modernistes, podeu fer-ho en els següents restaurants:

Enguany, us oferim el Curs d'Interpretació del Patrimoni amb perspectiva de gènere a càrrec de l'Associació Herstóricas de la mà de Mariela Maitane.

El curs tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre de 9 a 14 h i de 16 a 19h, i el dia 11 de 10 a 14h a Can Luna (carretera Nova, 28).

LES PLACES SÓN LIMITADES i s'atendran per ordre d'inscripció.

A continuació us posem els passos a seguir per tal de poder fer la inscripció:

Un any més, la Garriga torna a posar-se les seves millor gales de principis del segle XX per endinsar-se en les Jornades Modernistes, que enguany tindran lloc del 7 al 9 d'octubre.

Les Jornades Modernistes arriben a la seva 11a edició amb una programació variada que inclou visites guiades, música, tallers, xerrades i activitats. 

En el projecte es substituiran alguns senyals que es trobaven malmesos o desactualitzats i s'incorporaran noves senyalitzacions que atenen les necessitats de connexió actuals.

La nova senyalització servirà per millorar la interconnexió dels espais i municipis, amb millors indicacions per gaudir dels recursos turístics de la comarca. D'aquesta manera es contribueix a la millora de la mobilitat sostenible del territori, apostant per un turisme saludable i per la mobilitat de baixes emissions.

Circ, dansa, música, espectacles familiars... el Teatre de la Garriga – El Patronat, ja escalfa motors per engegar temporada a finals de setembre.

I ho farà amb Urbi et orbi que repeteix a l’escenari, el dia 24 de setembre al vespre, després de l’èxit que va tenir al juliol. Es tracta d’una comèdia, a càrrec de la companyia garriguenca amateur Montse i Meritxell, àcida i carregada d’humor negre que té com a punt de partida la retrobada d’un grup d’amigues i amics.