Notícies

L'Ajuntament i l'entitat Pedalem la Garriga han editat una guia pedalable amb rutes que enllacen el municipi amb altres localitats properes.

Activitats per als propers mesos que us permetran gaudir de la Garriga, visites guiades, teatralitzades, activitats per a tots els públics.

Des de les visites a la vil·la romana de Can Terrers, el camp d'aviació de Rosanes, la Doma, el modernisme o quina petjada va deixar la guerra civil després del seu pas de la Garriga.

Consulta la nova oferta d'activitats i busca aquella que millor encaixi amb allò que esteu buscant:

La xarxa de parcs naturals de la Diputació de Barcelona ha posat a disposició 32 rutes de senderisme per poder endinsar-te al Parc Natural del Montseny.

Aquest any 2021, el Centre de Visitants de la Garriga donarem un pas en l'accessibilitat i la inclusió de tots els públics en la nostra oferta d'activitats guiades per a grups.

Noves activitats primaverals per als propers mesos que us permetran gaudir de la Garriga, visites guiades, teatralitzades, activitats per a tots els públics. Des de les visites de la Doma, apropar-vos a la vil·la romana de Can Terrers, el modernisme o quina petjada va deixar la guerra civil després del seu pas de la Garriga.

Consulta la nova oferta d'activitats i busca aquella que millor encaixi amb allò que esteu buscant: