Gaudeix de les diverses activitats que es fan en motiu de la festa de Corpus de la Garriga.

DIVENDRES 24/05

  • A les 19 h, Conferència i presentació del llibre 'Corpus, 700 anys de festa a Catalunya' a la Fundació Maurí (c. de Cardedeu, 17) a càrrec de Carles Freixes Codina, director del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i estudiós de la cultura popular.

 

DISSABTE 25/05 

Del 18 al 25 de maig es programen concerts gratuïts i de pagament a diferents espais del municipi.

El festival arrencarà el 18 de maig amb diverses actuacions gratuïtes a la Plaça del Silenci, destaques l'actuació de David Soler i Marcel Bagés,  el Combo de l'aula de música de la Garriga amb la Big band de l'escola municipal de l'Ametlla del Vallès i la Garreggae.

El canal del Centre de Documentació Històrica compta amb dues noves entrevistes i dos audiovisuals del Centre de Visitants.

Les jornades dedicades a l’arquitecte Manuel Joaquim Raspall se celebraran els dies 10 i 11 de maig, amb una xerrada, una ruta guiada i visites teatralitzades.

Un any més, s’organitzen a la Garriga les jornades “Llegat Raspall”, dos dies en què podreu descobrir el patrimoni que va deixar l’arquitecte Manuel Joaquim Raspall a la Garriga.

Destaquen l'activitat amb realitat virtual del projecte LG1716, les Jornades Llegat Raspall, les portes obertes i visites per Corpus i un itinerari de natura.

Ja podeu consultar i apuntar-vos a les activitats que programa el Centre de Visitants de la Garriga.

A banda de les visites i itineraris habituals (el refugi de l'estació, el modernisme, l'activitat familiar Desperta Holmes!...), en aquest trimestre s'inclouen novetats i programacions especials.