Notícies

Circ, dansa, música, espectacles familiars... el Teatre de la Garriga – El Patronat, ja escalfa motors per engegar temporada a finals de setembre.

I ho farà amb Urbi et orbi que repeteix a l’escenari, el dia 24 de setembre al vespre, després de l’èxit que va tenir al juliol. Es tracta d’una comèdia, a càrrec de la companyia garriguenca amateur Montse i Meritxell, àcida i carregada d’humor negre que té com a punt de partida la retrobada d’un grup d’amigues i amics.

L'app Garriga és una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils iOS i Android.

 

Des de l'aplicació, s'ofereix un accés ràpid i directe a informació que pot ser útil per descobrir la Garriga com són:

  • Activitats i agenda de turisme
  • Itineraris i rutes
  • Programació del Teatre de la Garriga
  • Guia comercial
  • Informació: Horaris de transport, farmàcies de guàrdia, aparcament

L'app Garriga la trobaràs disponible de forma gratuïta a les botigues Android i iOS.

El cap de setmana 1 i 2 d'octubre l'explotació agrària i allotjament turístic "Can Sunyer" de la Garriga participarà al programa "Benvinguts a Pagès, obrint les portes de casa seva perquè puguem conèixer millor com treballen els productes de proximitat i de temporada des de la producció a l'elaboració al restaurant.

Els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol i 3 d’agost, la Garriga torna a engalanar-se per celebrar la Festa Major, enguany, recuperant de nou el format previ a la pandèmia i sense restriccions sanitàries.

 

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, el Centre de Visitants programa activitats per conèixer el patrimoni garriguenc i gaudir-lo d'una manera diferent.

I és que durant el mes de juliol, el CdV us proposa un seguit d'activitats que es fan cada divendres i dissabte al vespre. Pel que fa als divendres, s'han creat unes visites i tallers especials, que podeu consultar aquí.

Els vespres dels dissabtes de juliol i d'agost, podreu gaudir de visites per conèixer el patrimoni de la Garriga: el modernisme de la burgesia i el refugi antiaeri.