Notícies

Del 2 a l'11 de juny, gaudeix de les activitats que es fan en motiu de la festa de Corpus de la Garriga.

DIVENDRES 02/06

El cap de setmana anterior a Corpus, la Garriga celebrarà diversos actes previs, com la Trobada Gegantera o la inauguració de l'exposició "Corpus 2023".

 

El primer tindrà lloc el divendres 2 de juny, a les 20 hores, a la Fundació Maurí. Es tracta de la conferència “El Corpus Christi, element clau per la identitat festiva catalana” a càrrec de Nil Rider, arxiver i tècnic de patrimoni immaterial de la Catedral de Barcelona.

Del 26 de maig al 4 de juny, es programen concerts gratuïts i de pagament a diferents espais del municipi.

El festival arrencarà amb l'actuació de Vicent Pérez Trio a la Llibreria Strogoff, que combinarà temes propis amb estàndards de jazz. Serà el dia 26 a les 20 hores.

L'endemà a la mateixa hora, Damon Locks & Ken Vandermark portaran la seva combinació de sàmplers, improvisació, electrònica i instruments de vent al soterrani de la Fournier.

Amics del Jazz de la Garriga, entre el 26 de maig i el 4 de juny, celebraran la 12a edició del Festival de Jazz de la Garriga, amb un remarcable programa.

Sobresurten molt especialment dos saxofonistes nord-americans de molt alt nivell, Ken Vandermark (27 de maig) i Tony Malaby (4 de juny), el primer a duo amb Damon Locks als samplers i el segon, a trio, amb el teclista Jozef Dumoulin i el baterista Samuel Bert. Tony Malaby · Jozef Dumoulin · Ken Vandermark

Raspall va deixar la seva petjada a molts espais de la Garriga. Descobreix-la amb els recursos turístics i patrimonials del municipi!