Notícies

Després de dos anys sense desfilada, pel context de pandèmia, enguany, la Garriga torna a celebrar la rua de Carnaval.

Les comparses ja poden fer la inscripció per participar a la rua. El període d'inscripcions es tancarà el dia 13 de febrer. Es pot participar en dues categories que van en funció del nombre de persones que participen:

  • Categoria A: qualsevol tema escènic representat, a partir de 50 persones.
  • Categoria B: qualsevol tema escènic representat, entre 3 i 49 persones.

Els premis per participar a la rua són els següents:

El 27 de gener, arrenquen els actes de commemoració del bombardeig a la Garriga durant la Guerra Civil espanyola. Enguany, l’eix vertebrador del programa és el paper que el municipi va jugar en la història de les Brigades Internacionals.

Amed és un Programa que té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració.

El Restaurant Jovi, ubicat al c. Calàbria 95, té aquesta acreditació des del 2015. Aquest any s’ha fet la revalidació del certificat i aquest mes de desembre, personal de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, han lliurat la nova acreditació.

Can Luna es convertirà els dies 2, 3 i 4 de gener en un escape room per a joves d'entre 11 i 16 anys.

L'Enigma Secret té com a punt de partida la cerca d'un valuós document, que podria estar amagat a les antigues oficines de Can Luna. En grups d'entre 4 i 6 persones, les participants hauran de resoldre endevinalles i enigmes per descobrir el misteri sobre el document.

S’han instal·lat uns codis QR a l'estació d'interpretació de la Vil·la romana de Can Terrers.

Escanejant-los, el públic tindrà una imatge en 360º d’aquell mateix lloc però 2.000 anys enrere, al segle I d.C.


És una nova millora de la senyalització interpretativa del jaciment, i un nou ús per a la reconstrucció virtual de Josep R. Casals.