Teatre QueDuBonheur

Circ, dansa, música, espectacles familiars... el Teatre de la Garriga – El Patronat, ja escalfa motors per engegar temporada a finals de setembre.

I ho farà amb Urbi et orbi que repeteix a l’escenari, el dia 24 de setembre al vespre, després de l’èxit que va tenir al juliol. Es tracta d’una comèdia, a càrrec de la companyia garriguenca amateur Montse i Meritxell, àcida i carregada d’humor negre que té com a punt de partida la retrobada d’un grup d’amigues i amics.

L’octubre ve carregat de títols de luxe. El dia 1, Zero en Conducta presentarà La mecánica del alma, Eh Man He, un espectacle de teatre físic, dansa, mim i titelles que reflexiona sobre la complexitat de les coses més habituals, com respirar. 

Els espectacles d’octubre seguiran amb MDR – Mort de riure, de Los Galindos, en què tres pallassos hauran de resoldre un conflicte: un d’ells ha provocat la mort per riure d’una persona del públic. El tribunal de pallassos decidirà condemnar-lo a mort. La representació, recomanada a partir dels 12 anys, tindrà lloc el dia 8, al vespre, en un espai exterior.

La dansa pren protagonisme

Una setmana més tard, el dia 15, a la tarda, el Conservatori Professional de Dansa Clàssica dels germans Angel i Carmen Corella pujarà a l’escenari garriguenc. I el dia 22, ho faran Las Migas. El quartet passarà per la Garriga amb el seu darrer treball Libres, nova mostra del seu flamenc femení i valent i alhora el seu treball més lluminós, alegre i arriscat, amb picades d’ull a estils com el country, el pop americà i la música urbana.

Ja al novembre, el dia 5, podrem gaudir d’una nova peça de dansa, en aquesta ocasió, provinent de França: Que du bonheur (?), en què una dona transforma un seguit de gestos quotidians en tota una dansa a ritme de metrònom.

El dia 12 al vespre, la companyia amateur Kòmix presenta A la lluna, d’Alberto Sanzol, una reflexió sobre els inicis de la democràcia a Espanya que ens portarà a mirar la Terra des del nostre satèl·lit.

El novembre es tancarà amb, Bajau, de la Companyia Ponten Pie, un espectacle de teatre visual per a públic infantil a partir de 3 anys, on dos germans voldran viure i formar part de l’element d’on tothom venim: l’aigua. Serà el dia 27 a la tarda.

 

Consulta la programació del Teatre de la Garriga a la web Teatrelagarriga.cat