Passejades guiades al Parc Natural del Montseny

2021

Us portem una guia extensa de les sortides que es faran cada diumenge fins que acabi l'any 2021. 

Amb aquestes passejades volem fomentar les visites al parc i als seus voltants, ja que és un entorn molt ric en quant a recursos. 

Dins d'aquesta guia trobareu informació detallada de cada mes, activitats que es poden fer dins del parc, preus de les sortides, durada i dificultat d'aquestes, serveis que s'ofereixen, entre d'altres dades importants.

Per a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda s'ofereix l'utilització d'una Joëlette, una cadira tot terreny dotada d’una única roda, combinació de carretó i de llitera, que permet practicar el senderisme a qualsevol persona amb mobilitat reduïda, sigui nen o adult, fins i tot en casos de gran dependència, sempre amb l’ajuda de dos o tres acompanyants experts.

Aquest aparell permet a l’usuari arribar a indrets inaccessibles seguint les rutes senderistes. Això suposa poder compartir activitats amb familiars, amics o companys, i permet gaudir de paisatges i paratges que serien inaccessibles sense aquest material.

Per qualsevol dubte, podeu contactar-nos a través de les nostres xarxes socials, per correu electrònic, telèfon o podeu visitar-nos al Centre de Visitants.

*Davant la situació generada per l’evolució de la COVID-19 i l’obligatorietat de donar compliment a allò que disposi en cada moment l’administració competent en matèria de prevenció davant del risc d’infecció, l’organització es reserva el dret de modificar les dates i condicions preestablertes en aquesta programació. En cas que sigui necessari, s’informarà dels canvis a través de tots els mitjans disponibles: pàgina web del parc, perfils de les diferents xarxes socials, L’Informatiu dels Parcs i l’agenda de la Xarxa de Parcs Naturals.