CUINA MODERNISTA
Image
|
EL CAU DE L'ALBERT(obert divendres i dissabte dinars i sopars) Primers:
Segons:
Postres:
MÉS INFORMACIÓ: |
Image
|
RESTAURANT CALÀBRIAPer picar
Per començar...
I després...
Per postres...
Aigües i copa de vi blanc, rosat o negre DO Terra Alta
MÉS INFORMACIÓ: |
Image
|
EL CARRILLa tradicional carta de la casa i les especialitats de...
|
Image
|
RESTAURANT CAN XELALa tradicional carta i menú degustació del restaurant
MÉS INFORMACIÓ: |
Image
|
HOTEL TERMES LA GARRIGA
SEGONS:
POSTRES:
CELLER: Vi blanc: Synera D.O. Catalunya Vi negre: Massaluca D.O. Terra Alta MÉS INFORMACIÓ: |
Image
|
LA GARRAFALa tradicional carta del restaurant, a més...
MÉS INFORMACIÓ: |
Image
|
RESTAURANT D'ORS GOURMET (HOTEL BLANCAFORT)La tradicional carta de cap de setmana, a més...
MÉS INFORMACIÓ: |
Image
|
LA CABANYALa tradicional carta del restaurant amb cuina tradicional i de temporada
MÉS INFORMACIÓ: |
LA C
Image
|
HOTEL EDELWEISS(dinars per al servei de diumenge , dissabte restarà reservat per a esdeveniments) La tradicional carta del restaurant i a més...
MÉS INFORMACIÓ: |