CUINA MODERNISTA

 

Image
dinar modernista
Image
Cau Albert

EL CAU DE L'ALBERT

(obert divendres i dissabte dinars i sopars)

Primers: 

  • Crema tèbia de carbassa amb oli de tòfona d'estiu
  • Amanida Raspall, vitrall de 5 colors amb figues, rulo de cabra i pernil ibèric

Segons:

  • Manetes Caralt i Sala ( ministre català en época modernista) amb picada de fruits secs i herbes
  • Mandonguilles amb bolets i flors comestibles

Postres:

  • Trufes amb nata
  • Tronja natural amb sucre morè i canyella
  • Copa de vi, aigua, cervesa o refresc

MÉS INFORMACIÓ:

Image
Calàbria

RESTAURANT CALÀBRIA

Per picar

  • Tàrtar de navalles marinat amb cítrics i salsa teriyaki

Per començar...

  • Suquet de pescadors amb rap, cloïses i les seves patatones

I després...

  • Llonza llaminera a la salsa de taronj, amb peres confitades, prunes i figues coll de dama

Per postres...

  • Pastís sacher de xocolata amb melmelada d'albercoc

Aigües i copa de vi blanc, rosat o negre DO Terra Alta

 

MÉS INFORMACIÓ:

Image
El carril

EL CARRIL

La tradicional carta de la casa i les especialitats de..

  • Botifarra amb mongetes del ganxet
  • Canelons de rostit i tòfona
  • Pesols ofegats
  • Mar i muntanya de Sèpia i botifarra esparracada
  • Peus de porc a la cassola amb moixernons


MÉS INFORMACIÓ:

Image
Can Xela

RESTAURANT CAN XELA 

La tradicional carta i menú degustació del restaurant


A més...

  • Truita de mongeta del ganxet amb botifarra
  • Caneló a la milanesa

 

MÉS INFORMACIÓ:

Image
hOTEL TERMES

HOTEL TERMES LA GARRIGA 


PRIMERS:

  • Sopa d’Escudella amb galets
  • Cigrons estofats amb bacallá i espinacs Trinxat de la Cerdanya amb cansalada Torrada amb escalivada i anxoves
  • Sopa de ceba
  • Amanida catalana Esqueixada de bacallá

SEGONS:

  • Fricando amb moixerons Pollastre amb panses i prunes Bacallà amb sanfaina
  • Suquet de Peix amb patates estofades Botifarra fresca a la brasa amb mongetes Llobarro al forn amb verduretes

POSTRES:

  • Mel i mató de la Garriga Music
  • Gelat de torrò amb Ratafia de l’Empordà Flan d’ou fet a la Garriga

CELLER:

Vi blanc: Synera D.O. Catalunya Vi negre: Massaluca D.O. Terra Alta
Aigües, cafés o infusions.
 

MÉS INFORMACIÓ:

Image
La Garrafa

LA GARRAFA

La tradicional carta del restaurant, a més...

  • Melós de galta de vedella amb patates confitades
  • Pota de pop al pebre vermell
  • Bacalllà esqueixat amb olivada negra
  • Saltejat de bolets i patates palla amb ous ferrats
  • Trinxat de col i patates amb rossinyols
  • Fricandó de vedella amb bolets
  • Rostit de pollastre amb prunes i pinyons

 

MÉS INFORMACIÓ:

Image
D'ors gourmet

RESTAURANT D'ORS GOURMET (HOTEL BLANCAFORT)

La tradicional carta de cap de setmana, a més...

 

  • Pop a la catalana ( pop amb patata i ceba)
  • Escalivada amb formatge de cabra

 

MÉS INFORMACIÓ:

Image
La Cabanya

LA CABANYA

La tradicional carta del restaurant amb cuina tradicional i de temporada

 

 

MÉS INFORMACIÓ:

LA C
Image
hotel Edelweiss

HOTEL EDELWEISS

(dinars per al servei de diumenge , dissabte restarà reservat per a esdeveniments)

La tradicional carta del restaurant i a més...

  • Bacallà amb patates
  • Arròs de carn i peix

 

MÉS INFORMACIÓ: