curs IP 2022

Enguany, us oferim el Curs d'Interpretació del Patrimoni amb perspectiva de gènere a càrrec de l'Associació Herstóricas de la mà de Mariela Maitane.

El curs tindrà lloc els dies 9 i 10 de novembre de 9 a 14 h i de 16 a 19h, i el dia 11 de 10 a 14h a Can Luna (carretera Nova, 28).

LES PLACES SÓN LIMITADES i s'atendran per ordre d'inscripció.

A continuació us posem els passos a seguir per tal de poder fer la inscripció:

1. El dilluns 3, a les webs www.lagarriga.cat i www.visitalagarriga.cat, es penjarà l’enllaç al formulari per fer la inscripció al curs.

2. Caldrà descarregar el formulari, omplir-lo amb totes les dades i adjuntar-lo, com a document adjunt, a una instància genèrica de l’Ajuntament.

3. La instància genèrica es pot tramitar presencialment a l’oficina de l’OAC municipal o electrònicament, a través de la seu electrònica. Aquests són els passos per presentar una instància electrònica:

a. Entrar a l’apartat per tramitar instàncies electròniques: https://seu.lagarriga.cat/siac/ProcedimientoTabs.aspx?tab=1&idProc=92&idnct=1487&x=sg6bM1r6AKKefIw1DXG6EQ. Tingueu en compte que, per poder fer la tramitació electrònica cal un certificat d’identificació electrònica (per exemple, idCAT).

b. Omplir la instància amb totes les dades.

c. Adjuntar a la instància el formulari que ja tindreu ple. Atenció, per adjuntar un document a una instància, heu de fer 3 passos:

             i.      Introduïu una breu descripció del document a la casella corresponent.

             ii.      Seleccioneu el document que voleu adjuntar (ATENCIÓ: el nom de l’arxiu no pot tenir accents, ni apòstrofs, ni caràcters “estranys”).

            iii.      Cliqueu el botó “afegir document”, per tal que l’arxiu, efectivament, s’adjunti. Quan es clica al botó “afegir document”, el nom del document apareix a sota conforme s’ha adjuntat correctament. Cal fer aquestes tres passes ben fetes per tal que la instància no s’enviï sense els adjunts.

d.      Cal repetir els tres passos anteriors per a cada document adjunt.

Aquí us deixem el formulari d'inscripció per tal que pugueu disposar de la vostra plaça

En cas de voler fer la inscripció de forma presencial, us recomanem que demaneu CITA PRÈVIA a través de:

 https://citaprevia.ubintia.com/lagarriga/#nbb o trucant al 93 860 50 50