Fotografia de les persones participants a la Sobretaula
Data:
Punt de sortida:
Cinema Alhambra

El dimarts 28 a les 20:30h al Cinema Alhambra acte de presentació del programa "La Sobretaula" que va ser gravat a la Garriga.

El Cinema Alhambra acull la preestrena del capítol del programa "La Sobretaula", presentat per la periodista Mari Pau Huguet i el músic Pep Picas, rodat a la Garriga  va comptar amb la presència del cantant Miqui Núñez.

El programa mostra com al nostre territori és possible gaudir de la millor cuina de proximitat de la mà del talent de la restauració local i els projectes de compromís amb el territori dels productors i comerç local. 

També es van prendre imatges a diverses localitzacions del carrer dels Banys, Hotel Balneari Blancafort i paisatges del municipi.

Al restaurant la Garrafa amb el seu xef, Miguel, varen poder gaudir d'un menú de productors locals :

  • Calçots de Can Bou a la romana 
  • Xai ecològic Canyelles, botifarra de la Maria Oliveras, acompanyat de mongetes del ganxet de Can Bou i regat amb Oli de Can Nualart
  • Postres de Can Ponsa (Tagamanent) i carquinyolis del Forn dels Banys (la Garriga)

Comptarem amb la presència de totes les persones que van fer possible aquest menú que són la Montse de Can Ponsa, la Paquita Grau de Can Bou, el Tomàs de Cal Gual com a representant de l'Associació Agrària de la Garriga, el Joan de xais i cabrits Canyelles, el Pau de La Perla com a representant de la Marca Col·lectiva de la Garriga i l'Eulàlia de "El Pou Calent" com a representant dels comerços amb productes de proximitat.

Abans de la projecció, hi haurà una petita presentació per part dels dos presentadors i de l'alcaldessa.

L'entrada a l'acte és lliure.

Sobretaula, és un programa de televisió que neix per promoure la cuina de proximitat, per donar a conèixer la riquesa del país i els productors locals, i per descobrir la gastronomia i cultura de Catalunya.

Cada setmana, a través de la mirada de tres personatges coneguts (periodistes, músics, escriptors, artistes o altres professionals destacats), coneixerem un restaurant i un poble de Catalunya.

En descobrirem la història, el paisatge, la gent que hi treballa, què hi cuinen i com s'hi menja.