La Garriga participa a l'assamblea de termalisme europeu

La Garriga va estar a l’assemblea general de l’Associació Europea de Ciutats Termals i Històriques, que va tenir lloc a Caldes de Montbui.

Dimecres passat, una representació del termalisme català va participar a l’assemblea del termalisme europeu de l’European Historic Thermal Towns Association (EHTTA), a Caldes de Montbui, que va tenir lloc entre els dies 4 i 6 de maig.

La Garriga participa a la Carta Europea de Turisme Sostenible

El Centre de Visitants la Garriga va participar en el 27è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny que va tenir lloc el passat 26 d’abril  al local Mariona de Fogars de Montclús

 La trobada va ser el punt de partida per al nou procés d’implantació de la CETS al territori mitjançant un nou Pla d'acció (període 2021-2025). També es va fer entrega dels certificats d’adhesió a les empreses que van renovar l’any passat i dels premis Reconeixement Reserva de la Biosfera.

Gaudim de l'estiu

Activitats per als propers mesos que us permetran gaudir de la Garriga, visites guiades, teatralitzades, activitats per a tots els públics.

Des de les visites a la vil·la romana de Can Terrers, el camp d'aviació de Rosanes, la Doma, el modernisme o quina petjada va deixar la guerra civil després del seu pas de la Garriga.

Consulta la nova oferta d'activitats i busca aquella que millor encaixi amb allò que esteu buscant: